Metrop hnojiva, Postbus 169, 3400AD IJsselstein, Netherlands.
Jazyk:    Metrop fertilizers

 

Metrop

 

 

Metrop Hnojiva AminoRoot rostlin stimulátor.

 

Metrop Hnojiva AminoRoot je Bio stimulator na bazi sintetiziranih prostih aminokislin (SFAA) in oligopeptidov nizke molekularne teže (LWOP). Kot listno gnojilo se zelo hitro absorbira preko listov (90% v roku 7 ur). Vsebuje aminokisline, kombinirane z fosfati in drugimi hranili.

 

Lastnosti:

 

Metrop Hnojiva AminoRoot rostlin stimulátor je bil posebej razvit kot aktivator za nastavke plodov, rast in razvoj rastlin.
Metrop Hnojiva AminoRoot rostlin stimulátor je hranilo izdelano iz sintetiziranih prostih aminokislin, obogatenih z kalijem.
Ker Metrop Hnojiva AminoRoot rostlin stimulátor zaradi svojih biokemičnih lastnosti prodre direktno v celice rastlin, kar pomeni, da rastline porabijo manj energije za prenos hranil in zaradi tega ni odvisen od aktivnosti klorofila v ratlini.

 

Metrop Hnojiva AminoRoot rostlin stimulátor je še posebej razvit za boljši razvoj korenin, gomoljev, čebulnic, sadežev in ostalih vrtnin kot npr. česna, čebule, pese, paradižnika, citrusov, vrtnin, pri semenarstvu, žitaricah in sadnem drevju.

 

Na splošno Metrop Hnojiva AminoRoot rostlin stimulátor uporabljamo za zvišanje količine in kvalitete vseh vrst plodov, kot tudi za zvišanje sladkorja in škroba v sadežih, itd...

 

Doziranje in način uporabe:

 

Listno gnojenje: 5 l/ha. V posebnih primerih količino lahko povečamo na 7,5 l/ha, odvisno od tretirane poljščine oz. vrtnine in specifičnih pogojev cvetenja. Metrop Hnojiva AminoRoot rostlin stimulátor raztopimo v vodi in škropimo, ko se začnejo sušiti cvetni listi, razen pri tretiranju česna, čebule, paradižnika in pese, kjer rastline tretiramo, ko se prične formiranje gomoljev oz. čebulic. Tretiranje ponovimo v roku 3-4 tednov po prvem tretiranju.

Pred uporabo dobro pretresi.

Kompatibilnost: Metrop Hnojiva AminoRoot rostlin stimulátor je kompatibilen z večino pesticidov, gnojili, regulatorji rasti in mikrohranili, razen s tistimi, ki vsebujejo aminokisline pridobljene na osnovi hidrolize. Predpisanega doziranja ne smemo prekoračiti! Za eventuelno prekoračenje doziranja se posvetujte z našo tehnično službo.

Metrop ne sprejema nobene odgovornosti za izgubo ali poškodbe rastlin, ker je mešanje gnojil in pesticidov odvisno od mnogih dejavnikov (zdravstveno stanje rastlin, fazo rasti, vreme in količino vode).

 

Previdnostni ukrepi: Metrop Hnojiva AminoRoot rostlin stimulátor shranjujemo v temnem prostoru na temperaturi med 5-40 Cº. Varujte pred zmrzaljo! Metrop Hnojiva AminoRoot rostlin stimulátor je nenevarno in negorljivo gnojilo. Pri rokovanju s koncentratom je obvezna uporaba zaščitnih rokavic in maske za obraz.

 

Embalaža:Metrop Hnojiva AminoRoot rostlin stimulátor je na voljo v HDPE posodah s kapaciteto 1L, 5L in 10L. Posode se zapirajo s TE zapiralom. Na voljo je v tudi v embalaži za 200 L / 1000 litrov vode.

 Copyright Metrop Hydroponics 2001