Metrop hnojiva, Postbus 169, 3400AD IJsselstein, Netherlands.
Jazyk:    Metrop fertilizers

 

Metrop

 

 

Metrop Hnojivo MR2 npk 10-20-40.

         

Funkcija: Rastline rabijo kalij v večjih količinah predvsem v končnih stadijih razvoja. Kalij uravnava pretok hranil v rastlini in uravnava metabolični sistem rastlin za transport sladkorjev. Metrop Hnojivo MR2 npk 10-20-40 zagotavlja zadostne količine kalija v vseh fazah razvoja in s tem skrbi tudi za zadostno prisotnost ostalih elementov v optimalnih koncentracijah.
 
Metrop Hnojivo MR2 npk 10-20-40 zagotavlja zadostno količino magnezija, predvsem na lahkih in peščenih prsteh. Magnezij je skupaj z ostalimi mikro in makro hranilih vitalnega pomena pri sintezi klorofila in proteinov.
 
Opis: Vodotopno emulzijsko gnojilo, ki vsebuje NPK, magnezij in mikroelemente.

 

 

SCHEDULE

 

 


Navodila za uporabo: Rezervoar škropilnice do polovice napolnite z vodo. Dodajte Metrop Hnojivo MR2 npk 10-20-40 (po navodilih) in dobro pretresite. Dodajte preostanek vode in še enkrat dobro pretresite. S tako pripravljeno raztopino poškropimo rastline.

 

Uporaba: Priporočljiva uporaba vode - 500-1500 Litrov / hektar.

 

Pred uporabo dobro pretresi. 

Uporabljaj kot po shemi za Metrop Hnojivo MR1.

  

Priporočila za uporabo:

SCHEDULE

 Kompatibilnost: Metrop Hnojivo MR2 npk 10-20-40 je kompatibilen z večino (vendar ne z vsemi) pesticidov, gnojili, regulatorji rasti in mikrohranili. Pozorni moramo biti na navodila ostalih proizvajalcev in vplivov na rastline.

 

Metrop Hnojivo ne sprejema nobene odgovornosti za izgubo ali poškodbe rastlin, ker je mešanje gnojil in pesticidov odvisno od mnogih dejavnikov (zdravstveno stanje rastlin, fazo rasti, vreme in količino vode).

 

Previdnostni ukrepi: Metrop Hnojivo MR2 npk 10-20-40 shranjujemo v temnem prostoru na temperaturi med 5-40 Cº. Varujte pred zmrzaljo!  Metrop Hnojivo MR2 npk 10-20-40 je nenevarno in negorljivo gnojilo. Pri rokovanju s koncentratom je obvezna uporaba zaščitnih rokavic in maske za obraz.

 

Embalaža: Metrop Hnojivo MR2 npk 10-20-40 je na voljo v HDPE posodah s kapaciteto 1L, 5L in 10L. Posode se zapirajo s TE zapiralom. Na voljo je v tudi v embalaži za 200 L / 1000 litrov vode.