Metrop hnojiva, Postbus 169, 3400AD IJsselstein, Netherlands.
Jazyk:    Metrop fertilizers

 

Metrop

 

 

Metrop

Metrop AminoBloom

Metrop Hnojiva AminoBloom bio stimulátor květu.

 

Metrop Hnojiva AminoBloom je Bio stimulator na bazi sintetiziranih prostih aminokislin (SFAA) in oligopeptidov nizke molekularne teže (LWOP). Kot listno gnjilo se zelo hitro absorbira preko listov (90% v roku 7 u). Vsebuje aminokisline, kombinirane z fosfati in drugimi hranili.

  

Lastnosti:

Metrop Hnojiva AminoBloom Bio stimulátor květu je bil posebej razvit kot stimulator cvetenja.
Metrop Hnojiva AminoBloom Bio stimulátor květu je hranilo izdelano iz sintetiziranih prostih aminokislin, obogatenih z kalijem.
Ker Metrop Hnojiva AminoBloom Bio stimulátor květu zaradi svojih biokemičnih lastnosti prodre direktno v celice rastlin, kar pomeni, da rastline porabijo manj energije za prenos hranil in zaradi tega ni odvisen od aktivnosti klorofila v ratlini.
Metrop hnojiva AminoBloom Bio stimulátor květu rastlinam zagotavlja dodatno količino fosfatov, ki so ključnega pomena pri vseh fazah cvetenja.

  

Doziranje in način uporabe:

Listno gnojenje: 2,5 - 5 l/ha. V posebnih primerih količino lahko povečamo na 7,5 l/ha, odvisno od tretirane poljščine oz. vrtnine in specifičnih pogojev cvetenja. Metrop Hnojiva AminoBloom Bio stimulátor květu raztopimo v vodi in škropimo, ko se začnejo sušiti cvetni listi, razen pri tretiranju česna, čebule, paradižnika in pese, kjer rastline tretiramo, ko se prične formiranje gomoljev oz. čebulic. Pri žitaricah tretiramo, ko se prične formirati seme. Tretiranje ponovimo v roku 2 - 3 tednov po prvem tretiranju.

 

Pred uporabo dobro pretresi.

Metrop Hnojiva AminoBloom Bio stimulátor květu je še posebej razvit za boljši razvoj korenin, gomoljev, čebulnic, sadežev in ostalih vrtnin kot npr. česna, čebule, pese, paradižnika, citrusov, vrtnin, pri semenarstvu, žitaricah in sadnem drevju.

Na splošno Metrop Hnojiva AminoBloom Bio stimulátor květu uporabljamo za zvišanje količine in kvalitete vseh vrst plodov, kot tudi za zvišanje sladkorja in škroba v sadežih, itd...

 

Kompatibilnost:

Metrop Hnojiva AminoBloom Bio stimulátor květu je kompatibilen z večino pesticidov, gnojili, regulatorji rasti in mikrohranili, razen s tistimi, ki vsebujejo aminokisline pridobljene na osnovi hidrolize. Predpisanega doziranja ne smemo prekoračiti! Za eventuelno prekoračenje doziranja se posvetujte z našo tehnično službo. Metrop ne sprejema nobene odgovornosti za izgubo ali poškodbe rastlin, ker je mešanje gnojil in pesticidov odvisno od mnogih dejavnikov (zdravstveno stanje rastlin, fazo rasti, vreme in količino vode). 

 

Previdnostni ukrepi:

Metrop Hnojiva AminoBloom Bio stimulátor květu shranjujemo v temnem prostoru na temperaturi med 5-40 Cº. Varujte pred zmrzaljo! Metrop Hnojiva AminoBloom Bio stimulátor květu je nenevarno in negorljivo gnojilo. Pri rokovanju s koncentratom je obvezna uporaba zaščitnih rokavic in maske za obraz. 

 

Embalaža:

Metrop Hnojiva AminoBloom Bio stimulátor květu je na voljo v HDPE posodah s kapaciteto 1L, 5L in 10L. Posode se zapirajo s TE zapiralom. Na voljo je v tudi v embalaži za 200 L / 1000 litrov vode.